From Catsop's Hills

Grote Zwitserse Sennenhonden vanuit de huiskamer

Puppy reserveren

puppies

 

Foto 1: Benieuwd naar...
Foto 2: De geboorte
Foto 3: Het nestje 2015
Foto 4: Trotse mama Aranka

Onze PUPS zijn weloverwogen gepland en hebben het volgende te bieden:
1. De ouders zijn zeer mooi hetgeen bevestigd wordt op shows (zie showresultaten bij de Nieuws items). De ouders van vaders- en moederszijde zijn zeer gezond en sociaal (zie Documenten). Met gezond en sociaal verwijzen we naar H.D.-E.D.-O.C.D. , oogziektes en karakter test.
We zijn aangesloten bij de Zwitserse Sennen Club en al jaren gediplomeerd fokster.
2. De pups voor Nederland zijn bij afgifte ongeveer 8 weken. Dan zijn ze 4x ontwormd, geënt en voorzien van stamboom, registratie- en D.N.A. bewijs. Gedurende deze 8 weken zijn ze 2x onderzocht door de dierenarts, hetgeen u terug kunt vinden in het bijgeleverde dierenpaspoort.
3. De pups worden geboren, grootgebracht en gesocialiseerd in onze huiskamer en naar mate ze wat ouder worden in de breedste zin ook er buiten (met honden, kinderen, paarden, ouderen, verkeer en een mooi buiten wandelgebied).

Dit alles zijn niet alleen mooie teksten maar dit kunt u vanaf dag één 24 uur per dag live volgen via internet.

Als u wilt kiezen voor een pup, dan willen wij ook graag iets van u weten:
A. Hoe is uw gezinssituatie en samenstelling?
B. Wat is uw ervaring met GROTE HONDEN?
C. Waar gaat u de pup huisvesten?
D. Waarom kiest u voor een Grote Zwitserse Sennenhond?
E. Om alles duidelijk te laten zijn willen we u graag op voorhand een keer ontmoeten. Als we het dan samen eens zijn, dat u een van onze pups wilt reserveren, kan dat door middel van onze bindende reserveringslijst, gekoppeld aan een aanbetaling (met uitzondering van onvoorziene onmogelijke situaties.)

Wat wilt u nog weten?
De puppyprijs voor Nederland is € 2000,- en de aanbetaling is € 500,-. Voor geïnteresseerden uit het buitenland is gezien de nieuwe Wettelijke Regels de prijs op aanvraag. Bent u geïnteresseerd in een van onze pups volg dan S.V.P. de boven geschreven procedure en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons met uw antwoorden om in goed overleg ons kennismakingsgesprek te plannen. Zoals u begrijpt fokken wij zeer serieus en zoeken daarom voor onze pups serieuze liefhebbers.